Kualitas luhur padang rumput hejo Mower sabeulah pager hirup Trimmer agul Series

Katerangan pondok:



Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
Jeanstar
Jumlah modél:
sababaraha
Bahan:
40MnB Baja
Pamakéan:
Pikeun motong jukut
pakét:
Disaluyukeun
Lapisan:
Palapis bubuk
OEM / ODM:
Bisa ditarima
Teu karasa:
40-45 HRC
Fitur:
Durabie
ukuran:
sababaraha
warna:
pérak, ngaropéa
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai:
100000 Potongan / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1pc / kantong PVC atawa sakumaha sarat customer urang
Palabuhan
palabuhan Shanghai / Ningbo, Cina
Waktos prosés:
Kuantitas (Potongan)1 – 100000> 100000
Est. Waktos (dinten)30Pikeun dirundingkeun

 

Panjelasan Produk
Émbaran parusahaan

 

 

Tumbu gancang ka sabeulah pang populerna

        

Jasa Kami

 

♦ Sarat Pembayaran:

    30% deposit sateuacanna sareng baki sateuacan kiriman.

 Panawaran Sampel:

    Gratis sampel; angkutan barang Kumpulkeun.

 Waktos pangiriman:

30 poé sanggeus narima deposit.

♦ Service ngaropéa:

  Desain ngaropéa, gambar teknis, angka OEM anu bisa ditarima.

WILUJENG INQUIRE

wéb:www.zhengchida.com

Telepon: 0086-571-63702298

Fax:0086-571-63704882

QQ:1019109328

Wechat:15868898563

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras: