TENTANG KAMI

Hangzhou Zhengchida Precision Machinery Co., Ltd (satuluyna disebut Zhengchida) nyaéta produsén ngarah wilah mesin taman di Cina. Produk anu kompetitif kalebet Blades Lawn Mower, Blades Cutter Brush, Blades Lawnmower Cylinder, Blades Hedge Trimmer sareng saterasna. Sadaya produk anu kacida ngaapresiasi dina rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya.

  • 17 taun pangalaman euyeub
  • 20.000㎡ Daérah
  • 120+ staf teknis
  • 2000 modél
  • 4ac4c48f
  • Tempo Pikeun sorangan

    Zhengchida mibanda kamampuhan pikeun nyadiakeun rojongan di ampir sagala kaayaan conceivable aub kalawan wilah mower: ti pilihan gaya, desain inovatif, kontrol kualitas, bungkusan ngaropéa, solusi transportasi, ngaliwatan kaluar pikeun rojongan teknis na jasa.

  • sdgvds

Ngalakukeun Malah More

Saatos ngembangkeun kontinyu ampir 20 taun, Zhengchida boga rentang produk lega tur réngsé wilah taman. Zhengchida ayeuna gaduh langkung ti 2000 model sabeulah mower padang rumput hejo anu nyertakeun ampir sadaya model anu aya di pasar.

Jieun Wilah Mower Anjeun sorangan

Siap nyieun bilah mower anyar anjeun?
Hayu urang milari model anu pas pikeun bisnis anjeun, sareng ngadamelna nyalira ku nambihan pilihan sareng fitur anu cocog pikeun anjeun.