PËR NE

Hangzhou Zhengchida Precision Machinery Co., Ltd (më tej referuar si Zhengchida) është një prodhuesi kryesor i teheve të makinerive të kopshtit në Kinë. Produktet konkurruese përfshijnë tehet kositëse lëndinë, tehët prerëse furçash, tehët kositës me cilindra, tehët prerëse gardh dhe kështu me radhë. Të gjitha produktet vlerësohen shumë në tregje të ndryshme në mbarë botën.

  • 17 vite përvojë të pasur
  • 20,000 ㎡ Zona
  • 120+ Stafi teknik
  • 2000 model
  • 4ac4c48f
  • Shihni për veten tuaj

    Zhengchida ka aftësinë të ofrojë mbështetje në pothuajse çdo situatë të mundshme të lidhur me tehet e kositës: nga zgjedhja e stilit, dizajni inovativ, kontrolli i cilësisë, paketimi i personalizuar, zgjidhja e transportit, deri te mbështetja teknike dhe shërbimi.

  • sdgvds

Bëj edhe më shumë

Pas një zhvillimi të vazhdueshëm prej afro 20 vitesh, Zhengchida ka një gamë të gjerë dhe të kompletuar produktesh tehe kopshtesh. Zhengchida tani ka më shumë se 2000 modele të ndryshme të tehut të kositësit të barit, të cilat mbulojnë pothuajse të gjitha modelet e disponueshme në treg.

Krijoni thikat tuaja kositëse

Gati për të krijuar tehet tuaja të reja kositëse?
Le të gjejmë modelet e duhura për biznesin tuaj dhe ta bëjmë atë tuajin duke shtuar opsionet dhe veçoritë që funksionojnë për ju.