Топ 10 светски производител на сечила за косилка

 1. Женгчида- Познат по своите издржливи и ефикасни ножеви, Zhengchida е водечки производител на OEM во индустријата за нега на тревникот, нудејќи широк спектар на додатоци и опрема за косилка.

 2. Хускварна- Со фокус на иновациите, Husqvarna обезбедува висококвалитетни ножеви за различни големини и типови тревници, кои се задоволуваат и за станбени и за комерцијални пазари.

 3. Торо- Познат по производството на сигурни и долготрајни сечила за косилка, Toro е омилен меѓу професионалците и сопствениците на куќи.

 4. Занаетчија- Нудејќи разновидна опрема за нега на тревникот, Craftsman е пофален за неговите висококвалитетни ножеви кои одговараат на повеќето косилки.

 5. Младенче кадет- Специјализирани за опрема за тревник и градина, ножевите на Cub Cadet се дизајнирани за ефикасност и издржливост, што ги прави популарен избор.

 6. Хонда- Сечилата за косилка на Honda се дизајнирани за перформанси, обезбедувајќи чисто сечење и долготрајна издржливост.

 7. Бригс и Стратон- Како водечки производител на опрема со мотор, Briggs & Stratton нуди и висококвалитетни сечила за косилка кои ги надополнуваат перформансите на нивните мотори.

 8. Орегон- Орегон е добро ценет за нивните резервни ножеви за замена кои ги исполнуваат или надминуваат OEM спецификациите, нудејќи одличен баланс на перформанси и цена.

 9. Стенс- Специјализиран за резервни делови, Stens обезбедува висококвалитетни сечила за косилка за широк спектар на брендови и модели, познати по нивната издржливост и перформанси.

 10. MTD- MTD произведува ножеви кои одговараат на различни косилки, вклучувајќи ги и нивните сопствени марки и други, фокусирајќи се на квалитетот и компатибилноста.
Време на објавување: 2024-02-12 21:38:56
 • Претходно:
 • Следно: