ЗА НАС

Hangzhou Zhengchida Precision Machinery Co., Ltd (во понатамошниот текст Zhengchida) е водечки производител на сечила за градинарски машини во Кина. Конкурентните производи вклучуваат ножеви за косилка, ножеви за сечење четки, ножеви за косилка со цилиндри, ножеви за тример за жива ограда и така натаму. Сите производи се високо ценети на различни пазари ширум светот.

  • 17 долгогодишно богато искуство
  • 20.000 ㎡ Површина
  • 120+ Технички персонал
  • 2000 модел
  • 4ac4c48f
  • Види и самиот

    Zhengchida има способност да обезбеди поддршка во речиси секоја можна ситуација поврзана со сечилата за косилка: од избор на стил, иновативен дизајн, контрола на квалитетот, приспособено пакување, транспортно решение, до техничка поддршка и услуга.

  • sdgvds

Направете уште повеќе

По континуиран развој од речиси 20 години, Женгчида има широка и комплетирана палета на производи на градинарски сечила. Zhengchida сега има повеќе од 2000 различни модели на сечило за косилка што ги покрива речиси сите достапни модели на пазарот.

Создадете свои сечила за косилка

Подготвени сте да ги креирате вашите нови сечила за косилка?
Ајде да ги најдеме вистинските модели за вашиот бизнис и да го направиме ваш со додавање на опциите и функциите што ви одговараат.