High Quality Lawn Mower Blade Hedge Trimmer Blade Series

Katrangan singkat:



Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Jeanstar
Nomer Model:
Multiple
Bahan:
Baja 40MnB
Dianggo:
Kanggo nglereni suket
paket:
Customized
Lapisan:
Powder Coating
OEM/ODM:
Ditrima
kekerasan:
40-45 HRC
Fitur:
Durabie
ukuran:
pirang-pirang
warna:
Silver, Customized
Kapabilitas Pasokan
Kapabilitas sumber:
100000 Piece / Piece saben Sasi
Packaging & Pangiriman
Rincian Kemasan
1pc / tas PVC utawa minangka requirement customer
Pelabuhan
Shanghai/Ningbo port, China
Lead Time:
Jumlah (potongan)1 – 100000> 100000
Est. Wektu (dina)30Kanggo rembugan

 

Deskripsi Produk
Informasi Perusahaan

 

 

LINK CEPAT menyang Blades paling populer

        

Layanan Kita

 

♦ Syarat-syarat pembayaran :

    30% simpenan ing advance lan imbangan sadurunge kiriman.

 Penawaran Sampel:

    Gratis sampel; barang Nglumpukake.

 Wektu Pangiriman:

30 dina sawise nampa simpenan.

♦ Layanan sing disesuaikan:

  Desain khusus, gambar teknis, nomer OEM bisa ditampa.

WELCOME TO INQUIRE

Web:www.zhengchida.com

Telpon: 0086-571-63702298

Fax:0086-571-63704882

QQ:1019109328

Wechat:15868898563

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: