BABAGAN AWAKE DHEWE

Hangzhou Zhengchida Precision Machinery Co., Ltd (sabanjuré diarani Zhengchida) minangka produsen agul-agul mesin kebon ing China. Produk kompetitif kalebu Lawn Mower Blades, Brush Cutter Blades, Cylinder Lawnmower Blades, Hedge Trimmer Blades lan liya-liyane. Kabeh produk dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

  • 17 taun sugih pengalaman
  • 20.000㎡ Area
  • 120+ Staff teknis
  • 2000 model
  • 4ac4c48f
  • Waca Kanggo dhewe

    Zhengchida nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake dhukungan ing meh kabeh kahanan sing bisa dipikirake karo pisau pemotong: saka pilihan gaya, desain inovatif, kontrol kualitas, kemasan sing disesuaikan, solusi transportasi, nganti dhukungan teknis lan layanan.

  • sdgvds

Nindakake Luwih

Sawise pembangunan terus-terusan saklawasé 20 taun, Zhengchida wis sudhut lan rampung sawetara produk saka glathi Taman. Zhengchida saiki duwe luwih saka 2000 macem-macem model pisau pemotong rumput sing nutupi meh kabeh model sing kasedhiya ing pasar.

Nggawe Blades Mower Panjenengan

Siap nggawe pisau pemotong anyar sampeyan?
Ayo goleki model sing cocog kanggo bisnis sampeyan, lan nggawe dhewe kanthi nambahake opsi lan fitur sing cocog karo sampeyan.